Днеска бях в сервиза. Направиха смените, но нямали термостат. А проблема си го има. Оказа се че термостатното тяло е зацепило само на големия кръг...другото е ясно. Някой сменял ли си е термостата сам? Ако може да сподели опит. Не ми се вижда такава философия, а в сервиза ми искаха 60 лв. само за труд.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сдобих се с 156 1.8 !
Collapse
X
-
Термостата се сменя супер елементерно !
Махаш маркучите от термостата,откачаш въздуховода от дросела да не ти пречи и на термостата са две болтчета шестаграм !
20 мин. работаAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Колега не сам сменял никакви сонди. Незнам от къде го реши това. vovata мерси на информацията за смяната, мисля в най-скоро време да се захвана(някой знае ли магазини от където да купя термостатното тяло в ст. заг.). Да ви се похваля, днес си сложих газов инжекцион и съм много доволен. 1200 кинта- италианска с българска електроника- 'fobos'. Автомобила се държи доста добре, дори държи по стабилни обороти от бензина.
ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
Относно светлините за еърбега и на мен ми светеха и 10 пъти съм ходил в сервиза, оправят софтуера, ресват го! Никакви проблеми и след 5 дена опа отново светва и така 10 пъти накрая ми писна и просто залепиха лампичките на таблото със черен изолирбандстана муцка! Не си личи трябва да се вгледаш за да разбереш, че е лепено! Ако някой е намерил решение, да сподели?!?
ПС: колкото списания съм чел(но конкретно за 147!!!) всички казват, че това си им е проблем, не при вс се проявява но....
А и честита колица безавариино джитканеdownhill
Comment
Comment